^ MARI FOLLOW ^

~bowling

actually, aku tak plan pun nak g main boling aritu sbb tahu keupayaan diri sendiri..sob3.lagipun depends on availability suami terchenta.maklumla, nanti dah janji tetibe cancel kan ker org jadi marah kat kita..tibe2, tengahari tu aku dpt mesej dari admin "akak, esok jom join boling tuk gantikan tempat intan". alamak, camne ni..masa aku terima mesej tu dah sampai sungai besar dah nak g kenduri umah sedara si suami..in planning nak terus balik kg.tak jauh pun..45 minit lagi sampai kg kot!! barang2 pun dah standby kat bonet.

aku >camne ni, nak balik kg ker nak g main boling join ngan grup syg tu?? (mood : dlm dilema)
suami > ntah, terpulang la..(pendek aje kan jawapan lelaki)
aku>ape pendapat abg, wahai si hensem.. :-P
suami> abg rasa,syg join la boling tu.bkn selalu pun.lagipun minggu lepas dah balik kg kan..sekali2 pegi la join kengkawan..
aku > ok, fine...hehehe..tangan terus reply admin, ckp aku akan join..hohoho..

so 8/7/2012 (ahad yg indah) , location : megalanes plaza alam central shah alam...tepat kul 3 terpacak aku kat situ..aku tengok dah ramai ahli grup yg sampai..siap ada tshirt group lagi yg direka tuk grup kami yg super gempak tu kan..hahaha.well cun gak!!!.time kasih admin & konco2nya..ngeeeee ..V..walaupun anak aku demam aritu, aku gagahkan jugak bawak die ke sana tuk menyaksikan 'kehebatan' mama die main boling..hahahah..

cabut undi dulu ok..nk tentukan grup.sbb nak pecahkan pada 4..dlm hati jahatku berkata2 : sapala yg  malang dpt 1 grup ngan aku.habislaaaaa.haram aku x tahu main bowling..alamatnyer mmg aku taram aje la.untung2 strike...kalau x untung ke longkang..kan.........

seperti yg diramal kan.. "aku dpt tmpt 'pertama' tuk juara jatuhan pin terbanyak"..hahahahha..gelak beso aku...mmg superb la kan..well3...baru 1st time main kot.org kata "heroin kalah dulu"..takpe2, practice makes perfect..kita cuba lagi (nak sedapkan ati)

haaaa, ni la org yg paling byk jatuhan pin..gile kentang!!!! kuat tangan tuuuuu...cc idin ashari.. sbelah tu faezah (admin ) group kitorang..kecik aje, tp jiwa besar orgnyer..ngeeee


beware kau idin, pas aku tengok tips2 main bowling ni...mesti aku akan dpt rampas tempat ko tu...HAHAHAHA (GELAK GAYA ALTIMET JADI SYAITAN DLM LAGU JGN PANDANG2)

video


best pulak main bowling yerk!!! pada aku main bowling ni dpat mencapai objektifnya sendiri.antaranya :

1. dpt menyatupadukan komuniti: ala, kita main bowling pun bkn nak tunjuk sape terer pun.just for fun aje..bowling ni mmg sesuai tuk acara kumpul2, borak2.senang ckp bersosial sesama kawan. tp for family members pun sesuai gak..time free dpt bkumpul seisi keluarga..so sweet...yg mane tak kenal, kita kenalkan..dah kenal, kita mesra2kan..huhu.tp jgn lebih2 mesra ngan suami aku tau..jeles seh!!!blh tak buat statement camtu..LOL!
disebabkan aku suke gambar ni, aku besar la yerk..ha ni la baru grup kitorang..cooolll kan....

2. dpt menambahkan keceriaan diri..ape py ayat daaa..tp lebih kurang camtu la..kenapa aku ckp camtu, sbb aku akan gelak bile tengok gambar masing2..macam2 action.macam2 pulak kerenahnya...mmg lawak..tak pecaya aku ckp..ni tengok gambar2 ni>>>>>>

 OMG, bola tak kena pin..ke longkang nampaknyer..hehe

 cik dila hy mampu melihat bola tersasar dari matlamat..:-P

tinggi baling tu..bowling kena leret bola tu.bkn lambung macam guli..

3. objektif ke 3, dah tentulah menyihatkan badan kita..lalalalalala..tu tuk org yg dah biasa  main ok.tp tuk aku yg 1st time, sakit tangan kot..balik tu tak blh buat kerja umah dibuatnya..dok sapu minyak panas aje kat lengan..no choice, aku kena amik jugak panadol extend..huhuhu..moral of d story >kena tahu step & rajinkan usaha.bykkan latihan..baru ada gaya!!!
 mau tak sakit lengan..tengok gaya pun tahu yg aku mmg tak tahu main bowling.hahaha

ni baru la juara..tgk kaki siap terlentuk lagi..

okla, i got to go..tp sblm tu , meh kita layan video sweet yg direka oleh aez ila..mmg comel..terharu pulak rasanya...


video

korang mmg best.lainkali kita main lagi yerk.ajak ramai lagi ahli kita tu

ok, chow dulu..c u next entry..

~ilham


SUKA?? CLICK LIKE OK

2 comments:

  1. macam mane akak save video ni ek?? nak masuk dlm blog gak la..

    ReplyDelete
  2. ada pada akak.masuk pendrive dlm pigen hole.nanti akak save kan..

    ReplyDelete